VERKOOP

Hieronder leest u hoe de verkoop van de woningen in Moerenburcht in zijn werk gaat.

Koopsommen

De koopsommen voor de woningen zijn nu nog niet definitief. We verwachten dat de koopsommen vanaf € 470.000,- vrij op naam zullen zijn. Houdt u aanvullend rekening met kosten voor uw hypotheek (rente), inrichting en verkoop van uw eigen woning.

Op dinsdag 2 november 2021 vindt een informatiebijeenkomst plaats over het project. U bent van harte welkom, aanmelden kan via het formulier dat opent door te klikken op deze link.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 2 november 2021

Na de bijeenkomst op 2 november 2021 sturen wij alle relevante informatie over het project toe aan álle ontvangers van de nieuwsbrief.
Als u niet aanwezig kunt zijn bij de bijeenkomst, maar wel alle informatie wilt ontvangen, zorg dan dat u óók bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Om in aanmerking te komen voor een woning in het project moet u zich in ieder geval inschrijven voor de nieuwsbrief. U ontvangt via deze nieuwsbrief kort na 2 november 2021 – de datum van de informatiebijeenkomst – alle informatie die nodig is om te besluiten of u definitief in aanmerking wilt komen. U ontvangt dan ook het formulier waarmee u zich definitief inschrijft voor een woning.
Als u zich al eerder heeft aangemeld voor de nieuwsbrief dan hoeft dat niet opnieuw.

Het aanmelden voor de 'Moerenburcht berichten' verplicht niet tot koop. We gebruiken dit e-mailadres alleen om u te informeren over ontwikkelingen. Aanmelding is geheel vrijblijvend.
*Verplicht veld

We houden uw gegevens privé en delen uw gegevens niet met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Inschrijven als koper

Na de bijeenkomst kunt u zich inschrijven voor de huizen van uw voorkeur. Als u een woning krijgt toegewezen komt u met de architect en met andere toekomstige bewoners in het planteam. Samen maken we in enkele bijeenkomsten belangrijke keuzes over het plan. We bepalen bijvoorbeeld hoe de gevels er precies uit komen zien en maken afspraken over de inrichting van de landschapstuin en de binnenplaats. Daarna besluit u of u daadwerkelijk de toegewezen woning koopt. Elke koper krijgt vervolgens nog de kans om binnen de eigen woning aanpassingen te doen.