INSCHRIJVEN

Blijf op de hoogte

Moerenburcht wordt ontwikkeld in een planteam van toekomstige bewoners en de architect. Dat gaat stap voor stap.

U komt als planteam ongeveer vier keer bij elkaar. In de laatste bijeenkomst worden de woningen toegewezen aan de deelnemers in het planteam. Daarna worden uw persoonlijke wijzigingen in het ontwerp nog doorgevoerd. Vervolgens kan de bouw starten. Op de website planteam.nl leest u hoe het traject er van stap tot stap uitziet.

Op dit moment verzamelen we alle randvoorwaarden voor het project. Zodra deze bekend zijn organiseren we een informatiebijeenkomst over het project en over het werken in een planteam. Tijdens de bijeenkomst hoort u ook wat een woning ongeveer gaat kosten, dus of wonen binnen uw budget mogelijk is. Huizen in dit plan zijn wat duurder dan andere huizen, omdat de woningen hun eigen warmte gaan opwekken. Uw voordeel is dat u daarna geen stookkosten meer heeft.

Wilt u informatie over de voortgang ontvangen en een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst? U kunt zich dan vrijblijvend aanmelden via dit formulier.

Het aanmelden voor de 'Moerenburcht berichten' verplicht niet tot koop. We gebruiken dit e-mailadres alleen om u te informeren over ontwikkelingen. Aanmelding is geheel vrijblijvend.

*Verplicht veld

We houden uw gegevens privé en delen uw gegevens niet met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.