Bouw Moerenburcht van start. Eén woning is opnieuw te koop’.

Bouw Moerenburcht van start. Eén woning is opnieuw te koop’.

De bouw van Moerenburcht is in september dit jaar van start gegaan. Negen stellen volgen de gestage vorderingen op de voet en bereiden zich voor op hun verhuizing in het nieuwe jaar.
Negen, want één woning is weer vrij gekomen en wacht op zijn nieuwe eigenaren!

Opnieuw dient de unieke kans zich aan om bewoner te worden van Moerenburcht: een hofje van tien woningen rond een collectieve buitenruimte. Aan de rand van landschapspark Moerenburg en op fietsafstand van het centrum van Tilburg.

Geen stookkosten

De huizen in Moerenburcht wekken hun eigen warmte op, dankzij uitstekende isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. Daarom hebben de bewoners geen stookkosten meer en zitten ze er toch lekker warmpjes bij. Wel een prettig idee met de oplopende energieprijzen van deze tijd.  Met het oog op de toekomst is dat een hele geruststelling; voor uw portemonnee en voor de planeet.

Wilt u hier meer over weten? Bekijk de woning hier.
Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Honk (013- 5 902 703) voor meer informatie.